M-am întors de la mare

postat de noisafimsanatosi in 2008-05-05 21:40
Ieri.
Şi soarele avea deja ochelari de soare .
Ray Ban.

Plec la mare

postat de noisafimsanatosi in 2008-05-01 17:18
Soarelui să-i punem ochelari de soare , lol.

There's a feeling I get, when I look to the west

postat de noisafimsanatosi in 2008-05-01 03:28
Am acum nişte sentimente foarte ciudate. De bine, oricum. După cum zicea şi un mare scriitor, poate chiar Oliver, "unele sentimente sunt mai bine lăsate nedefinite, lol, plm, gen" am încheiat citatul.

Tocmai am revăzut Shawshank Redemption.

Nu ştiu cum e la voi, voi sunteţi din ăia,care "nu vă trăiţi viaţa in filme", insă pentru mine unele filme sunt speciale.

În sensul că mă lasă cu sentimentul ăla special de mai sus şi mă face să-mi doresc ca şi viaţa mea anostă să se transforme într-o poveste din asta de peste 6 puncte pe imbd*. Desigur, certitudinea că sunt 99% şanse** ca tu să duci o viaţa cât se poate de nedemnă nici măcar pentru un film de categoria B te întristează peste măsură, but hey, cum ziceau şi Opus, live is life.

Revenind cât de cât la subiect, din categoria asta fac parte, cel puţin la mine, filme ca Shawshank Redemption, Great Expectations (o să-i scriu un review la astă, că merită), Forrest Gump, The Terminal( I know, right?), Harrison Bergeron şi, mai puţin totuşi, SLC Punk. Sunt sigur că mai sunt câteva, but this will have to do for now.

Bun, deci ca sfat, mai lasaţi lumea reala cu toate benficiile ei atât de lăudate un pic şi puneţi mână şi vedeţi un film frumos***. Şi citiţi o carte. Merită mai mult decât să ascultaţi ultimul album de la Paraziţii, We Are Scientists, The Killers, Behemoth sau Salam Florin( Autoconcurenţa vol. 2, se ştie!) sau ce mai faceţi voi în timpul liber. În afară de secs. Despre care am auzit numai de bine. Chiar şi de la străini. Mai ales de la belgieni. Când eram mai mic. Şi de la un urs.

*nu mă refer aici la Harry Potter.
**see what I did there? cause Barry sees it.
***nu mă refer aici la Jeux d'enfants

Inventivitate românească la calitate românească

postat de noisafimsanatosi in 2008-04-30 02:09

Oldies

postat de noisafimsanatosi in 2008-04-30 00:59
Din ciclul "să reciclăm glume vechi de pe gigel", vă anunţ ca la vârsta de 15 ani am fost diagnosticat cu romantism.

Anul ăsta mă vedeţi la băi şi la Techirghiol, că nu se mai poate. Pe bilete de pensionari.
<< pagina anterioara
pagina urmatoare >>


Termeni si Conditii de Utilizare